Οι αυτόκλητοι Μπράβοι της (lol) Αριστεράς

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…

lol-leftg700

Χτες 5.01.2013. Oι υπερασπιστές της καθαρότητας του… DNA της Αριστεράς, όπως βλέπετε στην εικόνα, μεταξύ πολλών άλλων, γράφουν:

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για αθλιότητες. Το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει ο Λασκαράτος, αν ήθελε να διασώσει την τιμή και την υπόληψή του και αν δεν περνούσε για αφελείς έως ηλιθιότητας τους αριστερούς,[3] ήταν να ανεβάσει τάχιστα (να είχε ήδη ανεβάσει, για να τα λέμε όλα) μία νέα ανάρτηση με την οποία θα καθάριζε εντελώς τελείως τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την πάσα όλη Αριστερά από τη λάσπη που τους πέταξε! Κι αυτό, γιατί, όπως ξέρει πολύ καλά (το IQ του δεν σπάει και τα κοντέρ βέβαια, αλλά αυτό το ξέρει!), η ‘‘επανόρθωση’’ στην οποία προβαίνει είναι απολύτως ανεπαρκής για να διασκορπίσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε μέσω τών πολλών διαδικτυακών αναδημοσιεύσεων και συζητήσεων η παπαριά του!

Οι φύλακες-άγγελοι της «Αριστεράς»  βιάστηκαν λιγάκι, διότι την ίδια μέρα, λίγο αργότερα Επίσης Χτες 5.01.2013… Οι κακοί «φιλελεύθεροι» αστοί του blog Ρο και Λασκαράτος… «Τόλμησαν» να αναγνωρίσουν  και να απολογηθούν (βλ. Αναγνώριση αθέλητου λάθους) ευθέως για το λάθος τους.

Τώρα πλέον οι βεριτάμπλ εξDNA (lol) Αριστεροί, περιμένουν τα… σχόλια των αναγνωστών τους, οι οποίοι, ίσως έρθουν-ίσως δεν έρθουν, ίσως πάλι οι σχολιαστές τους να φοβούνται το «δείξε  μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι«.
Ποιους Ξέρ ;;;

Ô mon Dieu!

***

οι μπράβοι

Advertisements